Skal din sportsklub have en holdbus?

Skal din sportsklub have en holdbus?

Er du en del af en fodboldklub, håndboldklub eller anden sportsklub, kan det være, du skal overveje muligheden for at anskaffe en holdbus til klubben, eller i det mindste foreslå idéen for klubbens bestyrelse.

Der er mange klubber, der ikke har de største budgetter at gøre godt med, men en holdbus behøver ikke at koste vanvittigt meget, og den kan gavne rigtig mange af holdene i klubben. Mange klubber vil have glæde af en holdbus.

Find den helt rette model

Når du skal finde en holdbus, er det vigtigt, at du finder den rette model. Der er mange forskellige mærker, der producerer busser i en størrelse, som vil passe til jeres hold.

Du skal også finde ud af, om den skal købes fra ny, eller om I kan nøjes med en brugt model. Brugte busser kan også sagtens køre i mange år endnu, hvis I vælger at købe en bus, der ikke er slidt helt ned.

Perfekt mulighed for at transportere holdene

Hvis en klub er udstyret med en holdbus, er det den perfekte måde at transportere holdene rundt til udebanekampe. Selvfølgelig kan alle hold ikke bruge den hver weekend, da der kun er plads til et enkelt hold af gangen, men når det ene hold spiller hjemme, kan et andet hold i klubben få lov til at bruge bussen.

Når alle kan køre med den samme bus, giver det også en meget bedre fællesskabsfølelse for holdet. Det er bare noget unikt at følges sammen til kampene i stedet for at komme i hver sin bil. En bus kan være med til at samle holdet.

God idé for ungdomshold

Det kan især være en god idé for ungdomshold at have en holdbus. På ungdomshold er der jo ikke nogen spillere, der kan stå for at køre selv, som det eks. kan lade sig gøre med seniorhold, hvor de fleste har kørekort og egen bil.

Ved at have en holdbus skal der ikke bruges forældre hver eneste weekend til at køre børnene rundt i landsdelen til de mange forskellige kampe. Alle kan mødes ved jeres eget klubhus og køre fælles derfra i bussen. Det gør det meget nemmere at arrangere transporten til og fra kampene.

Husk forsikring og vejhjælp

Akkurat som du har forsikring og vejhjælp til din egen BMW F30, er det også vigtigt, at du finder forsikring og Falck autohjælp til jeres nye holdbus.

Det behøver ikke at være dyrt at få forsikring eller vejhjælp på bussen. Der er mange forskellige udbydere af begge dele, og du har rig mulighed for at indhente tilbud fra alle selskaber på markedet, så du kan finde frem til det absolut billigste sted at få vejhjælp og forsikring.

Hvis du ikke allerede har udset dig en bestemt bus, er det bare med at komme i gang med at kigge på dine muligheder. Til at starte med kan du lade idéen gå videre til klubbens bestyrelse, og så kan I jo tage den internt i klubben derfra, indtil I finder det rette køretøj.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.