E-sport hitter i Danmark

E-sport hitter i Danmark

Der er ingen tvivl om, at e-sport er på vej frem i Danmark, og det har det været i de sidste mange år. Og det har snart vokset sig så stort, så det har mange flere seere end mange andre sportsgrene tilsammen.

Mange professionelle gamere

Det skyldes blandt andet, at der er kommet rigtig mange professionelle gamere – også danskere – som altså lever af at spille computerspil. Bare i Danmark har vi jo mange professionelle organisationer, hvor der, foruden spillerne, også er et helt hold bagved, som er på fuld tid, og som ikke laver andet. Så der er ingen tvivl om, at genren e-sport er blevet meget mere populær og ikke mindst professionel over den sidste håndfuld år, hvor det for alvor er rykket ind på den store scene i Danmark.

Er e-sport en rigtig sport?

Men så kommer der jo også altid den evige diskussion om, hvorvidt e-sport er en rigtig sport eller ej. Der er så mange, der har travlt med at sige, at det ikke er en rigtig sport, og det er ofte også det, som spillerne selv bliver spurgt ind til, når de skal interviewes. Dog har mange af spillerne den holdning, at det er en sport, og så gider de egentlig ikke at snakke meget mere om det. Så selvom det ikke er med til OL endnu, er der ingen tvivl om, at e-sport er en sport, der kan skabe lige så stort engagement, som fodbold eller håndbold kan i det her land.

Deltag som publikum til live e-sport

Hvis du ikke har prøvet at være til live e-sport før, kan det i den grad anbefales. Det sker engang imellem, at de rykker det ind på store scener som fx i Royal Arena, hvor der en gang eller to om året bliver spillet CS:GO, og hvor de bedste fra hele verden deltager. Her kan du komme med som publikum, og det er altså noget ud over det sædvanlige at komme med til sådan et arrangement. Har du muligheden for det, bør du ikke snyde dig selv for den oplevelse.

Find juletræskugler lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.