Keder du dig til håndboldstævner? 3 tips til at undgå det

Keder du dig til håndboldstævner? 3 tips til at undgå det

Skal du tit være tilskuer til mange håndboldstævner på et år, fordi dit barn måske går til håndbold, og keder du dig tit på tilskuerrækkerne, mens sådan et stævne står på, er der her et par gode tips til at undgå det.

Det er jo tit sådan, at der er flere kampe over sådan et stævne, og det er ikke alle kampene, hvor dit barn er med i. Derfor er det ikke så mærkeligt, at det hurtigt kan blive lidt kedeligt at sidde på lægterne til sådan en kamp. Her er, hvad du kan gøre.

Husk at få købt den nye Kay Bojesen jubilæums abe, hvis du ikke allerede har gjort det.

Følg med i kampene

For det første kan du jo vælge at gøre det lidt mere spændende ved at følge rigtigt med i de kampe, der bliver spillet på banen. Også selvom der er en masse kampe, hvor dit barn måske ikke er med.

På den måde bliver det hurtigt lidt mere spændende for dig at sidde som tilskuer til kampene, og der kan jo også være en masse flot håndbold i de andre kampe til stævnet.

Tag underholdning med dig

Gider du bare ikke at se så meget håndbold, kan du jo også vælge at tage underholdning med dig. Med et par gode høretelefoner, kan du jo nemt sætte dig til at se noget på din mobil eller din tablet, hvis du har mere lyst til det.

Nu om dage har vi jo masser af data på mobilen, så du kan nemt sikre dig et par timers god underholdning på din skærm, hvis det er mere spændende for dig end at følge med i det, som foregår på banen.

Fald i snak med de øvrige tilskuere

Hvis du er glad for at snakke med andre, og du ikke gider at sidde og kigge på en skærm i flere timer, kan du jo også vælge at indlede en snak med de øvrige tilskuere, der sidder ved siden af dig. Det kan være en god måde at få tiden til at gå meget hurtigere på, og de sidder jo også bare og venter på, at de skal hjem igen.

Der er jo tit en del forældre på tribunerne til et håndboldstævne, så det burde ikke være noget problem for dig at finde nogen at snakke med i løbet af dagen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.